Ledig dag

Idag är jag ledig. Skönt! Det har vart mycket att göra så jag har i stort sett alltid somnat direkt när jag kommit hem. Finaste Johanna har vart här från igår. Det vart en riktig mys kväll. Vaknade i morse av att jag hade ont i halsen och att mina läppar gör ont. Fan, jag glömde alla mina grejor till läpparna på jobbet.
Ska ta en sväng till Uppsala senare idag. Måste hämta busskortet och legget som jag tappade på tåget häromdagen. Smartskalle!
Nu ska jag dricka kaffe och njuta av ledigheten.

Första dagen på nya jobbet

Vilket dag det har vart! Den har vart allting på samma gång. Jag har haft så roligt. Vilken organiserad arbetsplats. Fick en lten chock! Nu är jag så trött så jag vet knappt vad jag heter.
Godnatt

Skolarbete

Expoevent, Insida-utsida from GUC on Vimeo.

 

Ett event som vi gjorde i skolan i våras.


Haft en underbar helg

Vilken mysig och underbar helg jag har haft med Emil. I fredags var min sista dag på 9 Event, med blandade känslor faktiskt. Känns tungt att lämna stället. Men samtidigt måste jag se de positivt och göra någonting bra av det. Nu ska jag börja på en helt ny bana, något jag aldrig testat förut. Kvällen tillbringades hemma i soffan. Sushi, cola & Idol. Somnade tidigt, både var trötta efter en lång vecka. Sov ut ordentligt på Lördagen. Åkte till Täby Centrum, för Emil hade glömt sin plånbok på jobbet. Så vi käkade lunch och gick runt i centrumet. Åkte in till stan och gick på bio. Kärleken, Lyckan och Meningen med livet. Riktigt fin film! Sen åkte vi hem och sov som två små grisar. Idag har vi sovit ännu mer. Sen kom Emils mamma på lite lunch. Det är alltid lika trevligt att ha henne på besök!

Mys

Sitter vid köksbordet med tända ljus, kaffe & lite choklad.
Torsdagsmys

Bra sak

Jag läste i Metro för några dagar sedan om en jätte bra sak man kunde göra. Alla fina mail, sms, brev, inlägg på facebook eller liknande ska man spara, skriva ut eller skriva av och lägga i en låda. När man har jobbiga stunder, när man inte tror på sig själv eller behöver en liten extra kick så kan man öppna den där lådan och läsa alla fina saker om sig själv.  

Värt att testa, de ska jag göra iallafall!

Besviken

Igår spendera jag kvällen med att plugga allt vad försäkringar heter. Måste göras innan jag börjar på ONOFF. Är ju faktiskt bra om jag vet vad jag säljer. Idag har de blivit en sov-dag. Påväg till jobbet i morse vände sig min mage upp och ner. Vart illamående sen igår morse. Och nu känns de som om min kropp tackar mig för att jag stannade hemma. Ikväll ska jag bara ligga hemma hos Emil och vila. Ladda upp för dom 3 sista dagarna i Örnsberg. Imorgon kommer killen som ska ta över mitt jobb och jobbar med mig. Spännande!


jag förstår, men de där gjorde mig ledsen


Bra lördag

Började dagen med ett jympapass på Friskis&Svettis. Förväntar mig träningsvärk imorgon, annars blir jag besviken. Ida & jag åkte till Kista Centrum. Kom hem med lite nytt till garderoben. NICE! Ikväll blir det utgång för mig och Ida. Hoppas på riktigt bra drag.


RSS 2.0