Grymma människa


Allting går bara man vill, jag lovar!

Jag har upplevt och sett väldigt mycket i mina snart 19 år som människa. Mycket svåra saker, saker som har fått mig att må väldigt psyiskt dåligt. Det var många gånger som jag tänkte att det aldrig kommer gå. Jag trodde också att jag alltid skulle ha otur i mitt framtida liv, jag trodde att någon skulle straffa mig. Jag skulle aldrig få ett bra jobb, en bästa kompis eller den perfekta pojkvännen. Jag trodde att jag skulle bli exakt som min mamma. Men någonstans i allt trubbel bestämde jag mig för att jag ska klara det här, oavsett vad. Det skulle inte spela någon roll vad folk sa till mig, utan jag skulle gå min egen väg.


För nästan 2 år sedan började jag jobba på Mc Donalds, vilket var mitt första riktiga jobb. Jobba var min strategi för att överleva. Och det funkade! Jag jobbade väldigt mycket. Många av mina närmaste klagade ofta över hur mycket jag jobbade. Men jag ville faktiskt jobba, jag valde det själv. Varför vet jag faktiskt inte. Kanske bara för att få slippa tänka. Många trodde att jag skulle gå in i väggen. Människor ville berätta för mig vad som var rätt och vad som var fel. Men jag lyssnade med halva örat. För jag visste bäst själv, jag visste vad jag ville och vad jag gjorde.


För någon veckan sedan hamnade jag i en situvation som var väldigt jobbig. Mina timmar på mitt nuvarande jobb drogs ner rejält. Jag förstod att jag inte skulle klara av att leva. Det skulle inte gå runt med ekonomin. Det var faktiskt nu jag förstod att jag var vuxen, på riktigt. Jag fick panik, eftersom jag kände ingen oron och känslorna sedan tidigare. Så min första tanke var "Vad ska jag göra?" Sen börja jag tänka på att jag kan skaffa ett extra jobb, så jag kan jobba kvar på mitt nuvarande jobb och sen jobba extra på kvällar och helger. Så jag kikade runt lite, och hittade en tjänst på ONOFF på 12%. Jag tyckte att det lät väldigt bra, så jag sökte den. Med det dåliga självförtroendet trodde jag att jag inte skulle få komma på intervju. Men chefen ringde en Söndag och ville träffa mig redan dagen efter. Innan jag gick på intervjun så sa jag till mig själv flera gånger "jag ska ha jobbet, jag ska ha jobbet"


En fråga jag fick var om jag skulle tacka nej till en heltidstjänst. Jag kunde inte svara på fråga, så jag lämnade den ganska oberörd. Sedan ringde han mig och berättade att han ville anställa mig. Och så frågar han mig igen samma fråga om jag vill ha en heltidtjänst.
Det jag vill säga med detta inlägg var att sluta aldrig tro, hoppas & framförallt sluta aldrig kämpa. Och bestäm dig. Ska du ha de där jobbet, så kommer du att få det. Ska du klara en viss sak, så kommer du klara det. Och en sak till, glöm aldrig bort dig själv! Ibland måste du sätta dig själv i fokus, om de är vad som krävs, vad de än blir för konsekvenser.

Mitt nya place



Saker kan förändras över en natt. Så den 11 Oktober så börjar jag att jobba på ONOFF. Jag är mer än taggad. Det nya jobbet kommer att vara en utmaningen, men en väldigt rolig utmaning.
Nu kör vi!

Jag har hittat balans i livet

Jag mår så otroligt bra just nu. Det är inget speciellt, utan jag trivs bara med allt. Jag har hittat mig själv, jag har hittat tryggheten i mig själv. Om man har den, tror jag att allting blir lättare. Svåra som lätta saker. Jag har hittat en balans i livet som betyder otroligt mycket. Det känns som om jag "hittat hem".

I morse vaknade när Emil gick upp, men somnade om. Sen vaknade jag när han skulle gå, så jag låg vaken en stund och kollade på tvn. Sen somnade jag. Gick ner till centrum. Fick med mig ett par skor och lite mat hem. Bild kommer.

Nu blir det Idol repriser.

Utgång

Sitter på tåget påväg till Uppsala. Utgång på BJ med Ida!
Hörs imorgon.

Jag har världens finaste vänner



Igår när jag träffade mina älskade vänner och fd klasskompisar
så fick jag ett fotoalbum som var fyllt med kort och text från deras kidnappning
på min 18-års dag.

Nytt i sminkväskan



Någon som har testat Almond´s rengöring eller Lumene´s foundation?

Min fina pojkvän är äntligen hemma



Nu är Emil hemma från Spanien. Jag fick ett rosévin
och två parfymer. Tack fina du!


Cry when you get older

Det här med att radera alla blogginlägg man skrivit och börja på något nytt är alltid lika roligt, jag fattar inte riktigt varför. Anledningarna till att jag börjar om nu är många.

Vad har hänt sen sist då? Nytt jobb, blivit kär (underbart) & förhoppningsvis så är jag kontaktperson snart! Just nu trivs jag väldigt bra med mitt liv, och jag överdriver inte det minsta.



Snart är det höst & vinter igen, ganska mysigt även om jag älskar sommaren.
Jag & Katja, Snart ett år sen, tiden går så fort!

RSS 2.0